У Львові в п’ятьох відділах соціального захисту запроваджено прийом за системою «електронної черги»

1
1

Щоб забезпечувати належні умови обслуговування мешканців, у п’ятьох відділах соціального захисту Львова (крім Личаківського, оскільки там облаштовують нове робоче приміщення) діє система «електронної черги». У планах – створення електронного архіву оцифрованих документів та справ. Про це повідомив в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин, презентуючи стратегію 2017-2020 «Якісна система надання соціальних послуг», пише прес-служба ЛМР.

«Станом на сьогодні вже запроваджено прийом за системою «електронної черги» у п’ятьох відділах соціального захисту, що забезпечило якісні умови обслуговування та праці. Закуплено комп’ютерну техніку, є відеонагляд у приймальнях та запроваджуємо систему смс-повідомлень клієнтам соціальних послуг. Маємо відремонтовані приміщення «Єдиних приймалень» Сихівського відділу соціального захисту та триває реконструкція Личаківського відділу. На 2018 рік плануємо ремонт Галицького і Шевченківського відділів соціального захисту», - розповів в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Також, за його словами,  до 2020 року планують створити електронний архів оцифрованих документів та справ, що дасть змогу якісно впорядкувати архівні справи за забезпечить оперативне опрацювання архівних документів із  комп’ютеризованого робочого місця.

Зазначимо, що управління соціального захисту ЛМР надає понад 170 видів соціальних послуг, якими користуються близько 250 тис. містян.  На 2017 рік для управління передбачено фінансування:  з державного бюджету – 1 млрд. 743 млн., з міського бюджету – майже 250 млн., з бюджету розвитку –  22 млн. грн.

Додамо, що місія управління соціального захисту Львівської міської ради – створюючи та вдосконалюючи систему соціальних послуг, спільно з професійними середовищами, громадськими організаціями та державними інституціями, забезпечити самодостатнє функціонування потребуючих осіб з метою підвищення якості їх життя.

varta1.com.ua: Новини