У Львові в житловому будинку ліквідували несанкціоноване під’єднання до колодязя теплової камери, що спричинювало підтоплення підвалу

1
1

Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, в результаті неодноразових комісійних обстежень в будинку на вул. Лазаренка, 27 виявили несанкціоноване під’єднання до дренажного колодязя теплової камери, що спричинювало підтоплення підвалу будинку, інформує прес-служба ЛМР.


«Будинок на вул. Лазаренка, 27 – це багатоквартирний будинок ОСББ «Успішний дім». Протягом довгого часу в будинку була проблема підтоплення підвалу. Причину підтоплення було встановлено в результаті неодноразових комісійних обстежень спільно з головою ОСББ. У підвалі було підтоплення каналізаційними стоками з несанкціонованого під’єднання в дренажний колодязь теплової камери ЛМКП «Львівтеплоенерго». Причиною потрапляння води було пошкодження трубопроводів гарячої води в лотках «Львівтеплоенерго». Нам вдалося витоки ліквідувати. Однак постійно моніторимо ситуацію в тепловій камері, чи там не набирається вода.


Отож, станом на сьогодні несанкціоноване під’єднання ліквідовано. Зараз проводиться службова перевірка. Скерований лист у Франківський відділ поліції щодо несанкціонованого приєднання», - розповів Олександр Одинець, начальник управління інженерного господарства ЛМР.


фото ЛМР


varta1.com.ua: Новини