У Львові відбудеться благодійний забіг Summer Trail

У неділю, 11 червня, у Львові відбудеться благодійний забіг Summer Trail, весь прибуток з якого організатори передадуть на ЗСУ. Про це повідомили організатори забігу.

Є різноманітні дистанції для дорослих та дітей у Винниківському лісі, а хто не має можливості приїхати - є можливість участі онлайн.

Трейл у Львові - це завжди файна ідея. Для львів'ян не треба нікуди їхати, а для гостей це чудова нагода відвідати наше місто.

Не Знесіння єдиним! Цього разу, ми приготували для вас класні дистанції у Винниківському лісопарку. Коли надворі спека, побігати в тіні букових дерев, гарними горбочками - це саме те, що треба! Це чудова можливість позмагатись з собою, покращити фізичну підготовку, а також отримати незабутні враження та емоції. Кожна дистанція має свою унікальну нитку маршруту, жодних кіл та повторень.

Для дітей ми підготували різноманітні дистанції з розподілом по віку. Дуже класно, коли діти беруть участь у змаганнях. Це їм дає незабутні спогади та мотивацію до спорту у майбутньому.

А хто не зможе приїхати до нас - може взяти участь онлайн та пробігти будь-яку дистанцію у будь-якому куточку України чи Світу." - йдеться у повідомленні.

Стартовий пакет онлайн - містить класну металеву медаль, стартовий номер учасника, також додатково можливі подарунки та знижки від наших партнерів.

Весь прибуток віддадуть на благодійність фонду «Повернись живим».

"Кожна передана гривня допоможе наблизити нашу Перемогу! Існує міф, що благодійні забіги мають низьку якість. Запевняємо, у нас це не так! Для нас якість пріоритетна.

Буде якісно промаркована траса, крута металева медаль, професійні фото від нашого фотографа, харчування та напої на дистанції та фініші, DJ та ведучий у стартовому містечку, можливість залишити речі для схову та інше."  - інформують організатори.

Переможці будуть нагороджені кубками та подарунками.

Усі деталі та реєстрація за посиланням: https://runstyle.net/events/summer-trail/

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також