У Львові відбудеться веломарафон «Львівська сотка. Осінь»

Учасниками стануть понад три сотні велосипедистів

Фото з архіву

Цими вихідними у неділю, 2 жовтня, у Львові відбудеться веломарафон «Львівська сотка. Осінь». Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної (військової) адміністрації.

Учасниками марафону стануть понад три сотні аматорів велоспорту з різних куточків країни. Змагання пройдуть під гаслом «Stand with Ukraine». Основна мета цьогорічного веломарафону — збір коштів для підтримки Збройних сил України. 

«Змагання стартуватимуть о 10:25 год. з вулиці Стрийської, 202, у Львові. Далі спортсмени рухатимуться через Сокільники до Бібрки. На маршруті їх супроводжуватимуть поліцейські та медики», — йдеться у повідомленні. 

Проводить веломарафон громадська організація «Lviv Bicycle Club» за організаційної підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Нагадаємо, весняний веломарафон «Львівська сотка» клуб цьогоріч проводив онлайн. Доєднатись та здолати дистанцію можна було у будь-якому зручному місці. Учасниками онлайн-марафону стали понад півтисячі людей. Організаторам вдалось зібрати та передати фонду «Повернись живим» 120 тисяч гривень. А на веломарафоні «Gran Fondo» організація цьогоріч зібрала 100 тисяч для ЗСУ. 

Реєстрація на марафон за посиланням.

Додамо, що «львівська сотка» традиційний щорічний спортивний захід міста.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також