У Львові відбудеться загальноміське прибирання до Великодня

GARDENING Gardening Column 1
GARDENING Gardening Column 1

У п’ятницю, 30 березня, о 15.00 на території міста Львова відбудеться загальноміське прибирання у межах кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає». Про це розповіли у департаменті містобудування.


В толоці візьмуть участь структурні підрозділи Львівської міської ради, студенти, громадські організації.


У планах прибрати 29 парків, орієнтовно 1,5 тис га землі, а також висадити 120 саджанців липи і кленів. 


«Цього року плануємо прибрати територію 29 парків. Для проведення робіт є необхідний реманент, а саме граблі, лопати та інше. Також усі учасники толоки будуть забезпечені рукавицями та мішками для збору випадкового сміття. Орієнтовна площа прибирання 1,5 тис. га», - зазначили у відділі екології департаменту містобудування.


Також у департаменті нагадують, що, відповідно до правил благоустрою, власники магазинів і торгово-розважальних центрів повинні навести порядок на своїй території самостійно. Також місто звертається до мешканців приватного сектору долучитись до акції та здійснити благоустрій на подвір'ях, прибудинковій території тощо.


Звертаємо увагу, що місяць озеленення, прибирання та благоустрою триває з 12.03.2018 до 05.04.2018. Департамент містобудування запрошує усіх охочих долучатися до загальноміської кампанії «З нами місто розквітає».


 

varta1.com.ua: Новини