У Львові відбулася різанина: подробиці від поліції (ФОТО)

Травмований чоловік стікав кров’ю на вулиці

Фото ілюстративне

У суботу, 18 червня, близько 14:30 год, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Науковій, у Львові, виявлено чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітки та черевної порожнини. Про це повідомили сьогодні, 20 червня, у прес-службі Національної поліції Львівської області.

На місце інциденту негайно виїхали слідчо-оперативна група.

«Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції встановили, що того дня 44-річний місцевий мешканець прийшов у гості в одну із квартир на вулиці Науковій. Там між ним та раніше судимим львів’янином, віком 43 роки, виник конфлікт, під час якого затриманий двічі вдарив ножем потерпілого. Травмований чоловік вийшов із помешкання на вулицю, де його знайшли непритомним», — повідомили у правоохоронців.

Нападника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Речові докази вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У разі доведення провини чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Нагадаємо, що у поліції відреагували на жорстоке вбивство павича на Буковині.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також