У Львові відбулося спецпогашення марки «Вільні. Незламні. Непереможні»

Тираж марок — 1 мільйон примірників

У Львівській області ввели в обіг поштовий блок марок «Вільні. Незламні. Непереможні». Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

До блоку увійшла марка з українським воїном та шість ілюстрацій, які показують останні пів року великої 8-річної боротьби українського народу проти окупантів.

У центрі — поштова марка з образом українського захисника, який уособлює мужність і незламність українського воїнства.

Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, поштова марка оформлена в кольорах національного прапора України. Сьогодні синьо-жовтими барвами у різних куточках світу люди показують свою підтримку та повагу до нас, українців — вільних, незламних, непереможних.

На поштовій марці зображена жінка, яка стоїть у багатоповерхівці на уламках зруйнованої квартири, мама з дитям, які переховуються від ракетних ударів у метро, дівчинка перед грудою згорілих цивільних авто.

Начальник Луганська обласна державна адміністрація Сергій Гайдай зауважив, що Україна — єдина, адже попри всі намагання ворога зламати наш дух та нашу згуртованість, українці залишаються виборювати та захищати своє, не забуваючи при цьому підтримувати одні одних.

Загальний тираж марок — 1 мільйон примірників, номінальна вартість блоку — 60 грн.

Нагадаємо, за два дні було продано близько двох мільйонів марок «Русскій воєнний корабль… Всьо!».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт