У Львові віддали останню шану військовому та тренеру “Ігор Нескорених” Дмитру Сидоруку

Провели в останню путь з військовими почестями

Фото: ФБ/Ірина Гримак

Громада Львівщини віддала останню шану воїну та спортсмену Дмитрові Сидоруку. У пам’яті нащадків Дмитро Сидорук залишиться прикладом мужності й вірного служіння українському народу та Батьківщині, повідомляє голова Львівської обласної ради Ірина Гримак у «Facebook».

Тренер, майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука Дмитро Сидорук у 2014 році одним із перших став на захист України. Він отримав численні поранення під час оборони Луганського аеропорту та переніс 12 операції.

Рани та тяжке одужання не зламали волі Дмитра. На перших «Іграх Нескорених» лучник Сидорук виборов срібло, а цьогоріч року він готував збірну до участі в цьогорічних змаганнях та планував підтримувати своїх підопічних на цих міжнародних змаганнях, які цими днями відбуваються у Гаазі.

Однак цим планам завадила війна. Молодший сержант Збройних сил України, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади загинув в бою.

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла з Дмитром Сидоруком попрощалась велика родина, друзі та військовослужбовці.

Фото: "Facebook"/Ірина Гримак

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також