У Львові відкривають новий тролейбусний маршрут (СХЕМА)

Новий маршрут з’єднає Сихів та привокзальний мікрорайон

ФОТО: ЛМР

З 10 серпня у Львові запрацює новий тролейбусний маршрут № 38, який курсуватиме з проспекту Івана Павла ІІ (колишньої вул. Хуторівки) до площі Кропивницького. На лінії працюватимуть 8 тролейбусів у робочі дні та сім — у вихідні. Інтервал руху — 10–11 хв.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

Загальна довжина нового тролейбусного маршруту становить 18,5 км. Він стане десятим у місті та з’єднає три райони — Сихівський, Франківський і Залізничний. Тролейбуси курсуватимуть за маршрутом: пл. Кропивницького–ТЦ «Скриня»–вул. Кульпарківська–вул. Володимира Великого–вул. Рубчака–вул. Стрийська–просп. Івана Павла ІІ (колишня вул. Хуторівка) та у зворотньому напрямку.

Фото: Схема

«Раніше за таким сполученням курсував автобусний маршрут № 38, і, щоб забезпечити якісне сполучення між Сиховом та районом пл. Кропивницького, відкриваємо новий тролейбусний маршрут. Задля цього додатково облаштовували контактну мережу та нові платформи на вул. Кульпарківській», — розповів директор Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Загалом на сьогодні у Львові працює 9 тролейбусних маршрутів. Щодня у будні на лініях курсує 68 тролейбусів, а у святкові дні — 49.

Нагадаємо, мешканець Львова обікрав на понад півмільйона гривень свого орендаря.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк