У Львові відновлюють ремонтні роботи на вул. Шевченка

На час робіт автобуси № 17 і № 61 курсують за зміненим маршрутом

Фото: ЛМР

У Львові на вул. Шевченка відновлено ІІІ етап реконструкції дороги.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», з огляду на погодні умови, підрядна організація ТзОВ «Онур» проводить, в основному, земляні роботи. До кінця року ремонт вулиці, на ділянці від вул. Залізнична до вул. Я. Мудрого, буде завершено. Також у найближчий час ремонтні роботи буде відновлено на вул. П. Орлика і вул. С. Бандери.

За інформацією підприємства, на сьогодні незавершеною залишається реконструкція вул. П. Орлика і частково вул. С. Бандери. З настанням сприятливих погодних умов повномасштабні роботи на цих вулицях буде відновлено.

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка — ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Основна складність робіт — це скальна порода ґрунту, яка залягає в напрямку прокладання колекторів. Протяжність всієї ділянки, яку необхідно відремонтувати 1 км 40 м. Її розділили на чотири відрізки. Перший — вул. Залізнична-Єрошенка, другий — вул. Єрошенка-Яцкова, третій — вул. Яцкова-Бортнянського і четвертий — вул. Бортнянського-Я. Мудрого.

На час ремонтних робіт на вул. Шевченка міські автобусні маршрути № 17 і № 61 курсують за зміненим маршрутом.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також