У Львові відновили партнерські пологи

dsc0626-765865e6
dsc0626-765865e6

Сьогодні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про відновлення у пологових будинках міста партнерських пологів. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий. Водночас, затверджено чіткий перелік вимог до тих, хто бажає бути присутнім на пологах.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"Епідемія коронавірусу наклала на нас ряд обмежень, у тому числі — щодо доступу до пологових будинків. Згідно з законом, брати участь у народженні може не лише батько дитини, але й партнер чи партнерка, яку обрала породілля. Та задля безпеки матерів, дітей і медичних працівників ми все ж залишили декілька обмежень.

При народженні може бути присутня лише одна людина. Вона має бути у засобах індивідуального захисту, пройти термометрію, не мати симптомів захворювання, і впродовж останніх 14 днів не контактувати з хворими на коронавірус.

Важливо розуміти, що йдеться лише про пологові будинки, які належать місту — на вул. Мечникова та вул. Рапопорта. Останній запрацює з 1 жовтня.

Міцного здоров’я немовлятам і матусям!«, — написав, на своїй сторінці у »Facebook", міський голова Львова Андрій Садовий.

varta1.com.ua: Новини