У Львові відсторонили водійку тролейбуса, під колеса якого впав чоловік

gromadskiy_transport_troleybus_droty_lvivelectrotrans17173517
gromadskiy_transport_troleybus_droty_lvivelectrotrans17173517

ЛКП «Львівелектротранс» проводить службове розслідування причин ДТП, під час якої львів’янин потрапив під колеса тролейбуса. Наразі, водійку тролейбуса відсторонили від роботи.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Нагадаємо, що, 8 липня, на вулиці Володимира Великого, 26а, 34-річний пасажир тролейбуса впав під заднє колесо транспортного засобу. Львів’янина забрали до реанімації. Зараз постраждалий перебуває в реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги.

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, водійку тролейбуса поки що відсторонили від роботи.

«Так, вчора стався наїзд нашого тролейбуса на чоловіка, який добігав до тролейбуса і намагався заскочити у вагон, коли той почав рушати. Чоловік намагався схопитись рукою за поручень, щоб забігти у транспорт, однак спотикнувся і потрапив під колесо. Насправді це дуже поширене явище, коли пасажири намагаються заскочити в електротранспорт, коли він починає рушати. Зараз ми проводимо службове розслідування причин ДТП, обставини з’ясовують. За результатами будемо приймати відповідні рішення. Водія тролейбуса поки відсторонено від роботи, а тролейбус знаходиться під арештом і теж не працює», — зазначив Андрій Свищо.

varta1.com.ua: Новини