У Львові військовослужбовець освідчився дівчині в коханні під час складання присяги (фото)

18620254_1321322881296226_8070058303961544903_n
18620254_1321322881296226_8070058303961544903_n

Військова служба звісно обов'язок, але кохання за розкладом. Про те, як військовослужбовець із Харкова освідчився своїй коханій  під час військової присяги, розповів підполковник Олег Тіхов.

«Військова присяга - це завжди свято. Для солдата Андрія Калатаєвського, військовослужбовця військової частини 4114, цей день запам’ятається назавжди. В урочистій обстановці, Андрій освідчився у коханні своїй дівчині. Після привітань своїх товаришів з трибуни, Андрій покликав кохану на середину плацу, подарував букет троянд, каблучку та запропонував стати його дружиною. Дарія, так звати дівчину Андрія, від такої неочікуваної та оригінальної пропозиції втратила дар мови. Було помітно, як її очі горіли від щастя. Андрій поцілував й ніжно обійняв майбутню дружину та на час урочистостей залишив її з родичами.», йдеться у повідомленні Олега Тіхова у соціальній мережі facebook.


Закоханий парубок розповів, що до такого серйозного кроку його спонукала  атмосфера військового колективу.

«Освідчитись у кохання я вирішив вже у Львові, за пару тижнів до Військової присяги, - розповідає солдат Андрій Калатаєвський, - до цього мене спонукала атмосфера військового колективу. Думав, що в армії моє бажання не зрозуміють. Коли поспілкувався з командирами, то отримав усіляку підтримку. Я знав, що Дарія приїде до мене. Так і з’явилась думка освідчитись в коханні під час проведення Військової присяги».


Андрій та Дарія познайомились в Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту, два з половиною роки потому, під час святкування 80-ти річчя ліцею, коли на сцені ліцею, двоє виконували пісню «Ніжність» («Опустела без тебя земля…»). Весь цей час вони зустрічались. Думка про одруження була тільки в планах на майбутнє.

«Дуже хотіла його побачити, адже місяць часу пройшов, - розповідає Дарія, - тому і приїхала на присягу. Приїхала, а тут несподіванка, запропонували руку та серце. В мене немає слів, переповнюють емоції. Все як в казці. Тепер точно буду чекати».


Командування військової частини 4114 з розумінням віднеслось до цієї події. І посприяло солдату Андрію Калатаєвському та його дівчині Дарії.

«До мене звернувся заступник начальника навчального збору по роботі з особовим складом майор Андрій Купрєєв та розповів про бажання солдата Андрія Калатаєвського освідчитись під час складання Військової присяги. – розповідає командир військової частини 4114 полковник Степан Логуш, - У нашій військовій частині це не перше освідчення. Попередні були під час приїзду особового складу із зони АТО. Такій радісній події ми раді завжди. Зробили корективи до сценарію та надали можливість освідчитись у коханні. В цьому випадку їм можна тільки позаздрити».

Фото Олег Тіхов

varta1.com.ua: Новини