У Львові викрили шахрая з Вінниччини, який «розводив на гроші» громадян

22-річний чоловік вже має судимість за розбій

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові слідчі повідомили мешканцю Вінниччини про підозру в шахрайстві.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 22-річного мешканця Вінницької області, який зараз відбуває покарання за розбій, викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області зі своїми колегами — співробітниками оперативного відділу ДУ «Львівська установа виконання покарань № 19».

Як встановили правоохоронці, зловмисник, разом із своїм спільником, розміщували у соціальних мережах неправдиві оголошення про продаж деревини різних порід, а також продуктів харчування та товарів першої необхідності, яких насправді в наявності не мали. У подальшому вони повідомляли потенційним клієнтам, які звертались за оголошеннями, свої банківські реквізити, куди ті переказували грошові кошти, які зловмисники привласнювали.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Як повідомлялося, поліція Львівщини затримала іноземця, який зчитував інформацію з карток у банкоматах.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також