У Львові «накрили» мережу підпільних покерних клубів (ФОТО)

Для конспірації азартних ігор проводили нібито турніри зі спортивного покеру.

ФОТО: БЕБ

У Львові припинили діяльність мережі підпільних покерних клубів. Детективи ТУ БЕБ у Львівській області  викрили групу осіб, які під виглядом турнірів зі спортивного покеру організовували підпільні покерні клуби з платними азартними іграми. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Детективи вилучили покерне обладнання та готівку — 1,3 млн грн
 
Шість осіб орендували нежитлові приміщення, які облаштували покерним реквізитом. Там вони проводили кеш-ігри на гроші зі стягненням рейку – плати з гравця. Для конспірації азартних ігор проводили нібито турніри зі спортивного покеру.

Під час обшуків у двох орендованих приміщеннях у Львові правоохоронці вилучили покерне обладнання, комп'ютерну техніку, готівку, документацію та інші речові докази на загальну суму близько 1,3 мільйона гривень.

Фото: БЕБ

Наразі організаторам повідомлено про підозру у незаконній організації та проведенні азартних ігор за попередньою змовою.

Нагадаємо, у довтні 2023 року детективи Львівського Територіального управління припинили діяльність підпільних покерних клубів у Львові, які маскували свою роботу під турніри зі спортивного покеру

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк