У Львові власників обікрадених автомобілів закликають звернутися до поліції

Оперативники затримали зловмисників, які викрали бокові дзеркала з автомобілів «БМВ»

Фото: НПУ

У Львові оперативники затримали двох зловмисників за підозрою у викраденні бокових дзеркал з автомобілів «БМВ». Оскільки затримані можуть бути причетні до вчинення інших подібних злочинів, правоохоронці закликають власників автомобілів, з яких були викрадені бокові дзеркала заднього виду або інші елементи, зголоситись для написання заяви про вчинення злочину в найближчий територіальний підрозділ поліції. Також можете телефонувати на оперативну лінію «102». Про це повідомляє Нацполіція Львівської області.

Сьогодні, 1 лютого, близько 5:30 год, оперативники під час відпрацювання території обслуговування, затримали на вулиці Валовій, у Львові, двох зловмисників, у яких вилучили дзеркала заднього виду, викрадені з трьох автомобілів «БМВ», припаркованих на вулицях Мечнікова, Пекарській та Академіка Богомольця. Правоохоронці встановили власників автомобілів, з яких були викрадені дзеркала — вони вже написали заяви про вчинення злочинів.

Також встановлені особи зловмисників — 19-річного мешканця міста Новий Розділ та львів’янина віком 21 рік — вони затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — арешт на термін від трьох до шести місяців або обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших злочинів.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також