У Львові вночі проводили евакуацію мешканців багатоповерхівки, де спалахнула пожежа

Загинув власник квартири, в якій сталося займання

Фото: ДСНС

17 травня, о 03:01 год, надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові, на вул. Тролейбусна. Пожежа виникла в квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири, де виникла пожежа, вибивався густий чорний дим. Рятувальники негайно включились у спеціальні засоби захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з гасіння пожежі, паралельно виводячи людей із задимлених помешкань, адже через сильне задимлення сходової клітки, не всі мешканці будинку могли самостійно покинути свої помешкання. З допомогою спеціальних рятувальних пристроїв, вогнеборці врятували по сходовій клітці 5 осіб, а також вивели на свіже повітря ще 10 осіб.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в кімнаті, де виникла пожежа було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник квартири — чоловік, 1960 року народження.

О 03:22 год вогнеборці локалізували пожежу, та о 03:29 год повністю ліквідували. Внаслідок пожежі, вогонь знищив речі домашнього вжитку в квартирі на площі 10 кв. м та пошкодив речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 20 фахівців особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також