У Львові вночі запустили феєрверки (ВІДЕО)

У комендантську годину

Сьогодні, 11 червня, приблизно в 3:00 год, у Львові невідомі запустили феєрверк. Про це повідомив голова ГО «Варта1» Ігор Зінкевич.

Запуск феєрверка в Шевченківському районі Львова.

"На сьогодні діє закон і є стаття 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП)? pf zrj. передбачена відповідальність за порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів. Це тягне за собою накладення штрафу від 595 до 1020 грн з конфіскацією піротехнічних засобів. Також передбачена відповідальність за статтею 182 КУпАП порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях. Це тягне за собою попередження або накладення штрафу: на громадян — від 85 до 255 грн, на посадових осіб та громадян — суб’єктів господарської діяльності — від 255 до 510 грн.

Тим повідомленням, хочу достукатися до людей і дати зрозуміти що наразі закон не є такий який би когось налякав — на жаль мінімальні штрафи передбачені, але є надія на зміну законодавства і очікуємо Законопроєкт № 7438 який я вважаю має бути проголосовано як найшвидше і покарання має бути жорстким, а на сьогодні хочеться що б всі ті хто прийняв рішення це робити — почали думати своєю головою! які наслідки можуть привести їх феєричні забавки та почати думати про інших, а не лише про самих себе", — написав Ігор Зінкевич.

Раніше, Зеленський доручив Кабміну заборонити салюти під час воєнного стану.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також