У Львові водій автомобіля не пропустив рятувальників, які їхали ліквідовувати пожежу

Screenshot-3
Screenshot-3

Вчора, 12 червня, патрульні зупинилися на зелене світло світлофора аби пропустити два авто пожежної охорони, які їхали з увімкненими проблисковими маячками та сиреною вулицею Богдана Хмельницького. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Рятувальники їхали гасити пожежу в село Муроване.

Спочатку проїхало одне авто ДСНС, а за декілька секунд інше, однак водій автомобіля «Fiat Doblo» вирішив, що пункт 3.2 (у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів)зайвий і поїхав.

Патрульні зупинили автомобіль і винесли на 39-річного львів’янина постанову за ч. 3 ст. 122 (ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) КУпАП.

Водій оплатить штраф — 680 гривень.

varta1.com.ua: Новини