У Львові водій влаштував нічні перегони з поліцією через відсутність страховки (ВІДЕО)

керке
керке


У Львові водій втікав від поліцейських, бо не хотів штрафу за відсутність страхового полісу. Його наздогнали патрульні. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.




Цієї ночі водій втікаючи від патрульних назбирав штрафів на понад дві тисячі гривень і ще й може бути позбавлений права керування на пів року.

Все почалося з того, що на перехресті проспекту Чорновола і вулиці Хімічної на зустріч патрульним смугою для громадського транспорту їхав автомобіль «Kia Ceed». Патрульні розвернулися аби зупинити водія, однак той почав втікати.


"Він почав кружляти прилеглими вулицями ще кілька разів порушивши правила дорожнього руху. Зокрема, вимкнув фари аби зникнути з поля зору. На підмогу залучили додатковий екіпаж. Втікач побачивши перед собою проблискові маячки ще одного патрульного автомобіля, зупинився.


Виявилося, що 22-річний львів’янин втікав, бо не мав чинного страхового полісу цивільно-правової відповідальності. Зауважимо, що молодий чоловік був тверезий", — повідомили у поліції.


Патрульні оформили на нього 5 адмінматеріалів.


Чотири постанови: за ч. 1 ст. 126 (за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом), дві штуки за ч. 2 ст. 122 (виїзд на зустріч трамвайну колію) та (керування транспортним засобом без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби), а також за ч. 3 ст. 122 (рух смугою для громадського транспорту) КУпАП.


Окрім того, на водія склали протокол за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.


Посвідчення водія у чоловіка вилучили і виписали тимчасовий талон для керування транспортними засобами.


https://youtu.be/qVkLcyJ2hS8

varta1.com.ua: Новини