У Львові вперше "BookForum" відбудеться у гібридному форматі: повна програма

630-360-1597851666-573
630-360-1597851666-573

28 «BookForum» цього року відбудеться 15–19 вересня у Львові вперше за всю історію у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Програма фестивалю налічує 120 подій, 250 учасників, зокрема — 25 іноземних авторів з 21 країни світу. З повним переліком подій фестивалю вже можна ознайомитись на сайті.

Як інформує «Варта1», у Львівській міській раді повідомили, що цього року вперше в історії незалежної України Нобелівська лауреатка братиме участь в українському літературному фестивалі. Це — почесна гостя фестивалю, Нобелівська лауреатка, володарка премій «Ніке» Ольга Токарчук.

Почесний гість, володар Нагороди за найкращий сценарій на 58-му Каннському кінофестивалі Ґільєрмо Арр’яга також завітає до Львова вперше. Фільми за його сценаріями здобули премію «BAFTA» та номіновані на «Оскар». Ґільєрмо Арр’яга представлятиме на 28-му Львівському міжнародному «BookForum» сучасних авторів Південноамериканської літератури.

Також на «BookForum» ділитимуться досвідом спеціальні гості — 93-річна психотерапевтка, що пережила Голокост, письменниця Едіт Еґер, іспанська письменниця та художниця Ірен Сола.

Минулого року фестиваль відбувся онлайн, записи зустрічей досі доступні на сайті форуму. В 2021-го року 28 «BookForum» відбудеться в гібридному форматі: офлайн та онлайн, тож приєднатися до головної культурної події України можна зі всього світу.

Улюблені затишні локації львів'ян теж цього року кипітимуть фестивальним життям: 28 «BookForum» розвернеться на площі Ринок, у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, Музеї етнографії та художнього промислу Інституту Народознавства НАН України та у «Радіогаражі».

Усі події 28 «BookForum» — безкоштовні. Онлайн-трансляції дивіться на сайті https://bookforum.ua/.

Всі новини фестивалю — на сайті https://bookforum.ua/.

varta1.com.ua: Новини