У Львові вшановуватимуть пам'ять Василя Сліпака

1840749
1840749

Сьогодні у Львові вшановуватимуть пам'ять Василя Сліпака, про це повідомляє прес-служба ЛМР.


Після ранкової літургії, що розпочнеться  о 10.00 год ранку в Храмі Святих Верховних апостолів Петра і Павла, пам`ятні заходи будуть продовжені на Полі почесних поховань на Личаківському цвинтарі.





На знак пошани і вдячності до Василя Сліпака просто на Полі почесних поховань звучатиме орган: гратиме барокова французька музика. Таким жестом організатори хочуть вшанувати пам`ять видатного співака і воїна.

Також, сьогодні, 29 червня, о 17.00 у кінотетрі «Коперник» відбудеться допрем'єрний показ документального фільму «Міф» про життя і загибель оперного співака Василя Сліпака.





«Міф» - це документальна історія життя Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом, який взяв собі псевдо – Міф.

Кошти на фільм збирали доброчинці зі всього світу, у фільмі йдеться як про ранні періоди життя і творчості Василя, так і про останній час на фронті.

Перед початком показу фільму о 16.30 в холі кінотеатру «Коперник» відбудеться брифінг за участі режисера Леоніда Кантера, Івана Яснія та всієї знімальної групи, а також родичів Василя Сліпака.

Нагадаємо, що саме 29 червня 2016 року  Василь  Сліпак загинув від кулі снайпера на війні  на Сході України.




varta1.com.ua: Новини