У Львові вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО

Сім років тому загинули Владислав Домченко та Ігор Лехмінко

Фото: Відділ комунікації поліції Львівської області

Сім років тому, 13 лютого 2015 року, під час виконання бойового завдання у зоні АТО, загинули прапорщик міліції Ігор Лехмінко та молодший сержант міліції Владислав Домченко. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці взяли участь у панахиді в пам’ять про загиблого Владислава Домченка, яка відбулася у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, а також поклали квіти та запалили лампадки на його могилі на Личаківському цвинтарі у Львові.

Крім того, в Яворові бійці батальйону «Львів» та співробітники територіального підрозділу поліції відвідали могилу Ігоря Лехмінка та вшанували його пам’ять спільною панахидою. На заходах також були присутні рідні  та друзі загиблих правоохоронців.

Прапорщик міліції Ігор Лехмінко та молодший сержант міліції Владислав  Домченко, бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління  МВС України у Львівській області, вирушили у зону АТО у січні 2015 року разом. Сім років тому, 13 лютого 2015 року, під час виконання бойового завдання у місті Дебальцеве Донецької області, вони потрапили під артилерійський обстріл та загинули.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни прапорщик міліції  Ігор Лехмінко та молодший сержант міліції Владислав Домченко нагороджені орденами «За мужність» III ступеня (посмертно).

Ігорю Лехмінку, уродженцю Яворівщини, був 41 рік, львів’янину Владиславу Домченку — 38.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також