У Львові встановлено рекорд України за найбільшу картину розписану на гнучкому склі (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 1 червня, у Міжнарожний день дитини у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття благодійної виставки «Формула миру в мистецтві дітей» з понад 2000 творів дитячого та професійного мистецтва на підтримку ЗСУ та дітей війни в Україні. Про це пише Варта1.

На експозиції представлене найбільше полотно за розміром, що і стало національним рекордом. Полотно «Ангели миру: Криволап і діти» розміром 17 метрів на 1,4 метра. Цю композицію підготували діти в Арт-резиденції Львівської духовної семінарії. Ангела престолі намалював художник Анатолій Криволап, діти зобразили всіх інших ангелів. Картину створено на гнучкому склі акриловими фарбами.

Рекорд України встановлено за найбільшу картину розписану на гнучкому склі у виконанні українських дітей та художників, висота - 1.4 метри, довжина - 17 метрів.

Дипломи вручено організатору виставки та засновнику Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» Ользі Михайлюк і виконувачу обов’язків директора Львівського палацу мистецтв Левку Ваньковичу.

Фото та відео: Варта1

чВиставка діє з 1 червня до 30 червня у Львівському палаці мистецтв.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт