У Львові за добу затримано трьох небезпечних переселенців, яких розшукувала поліція

Двоє з Донеччини, один з Луганщини

Вчора, 3 квітня, патрульні виявили трьох осіб, які розшукуються за вчинення кримінальних правопорушень. Про це повідомляє Патрульна поліція Льівської області.

Вночі, під час патрулювання проспекту В‘ячеслава Чорновола, екіпаж патрульних помітили групу осіб, які вчинили бійку. Інспектори негайно відреагували та розборонили учасників конфлікту. Під час перевірки документів, патрульні встановили, що 32-річний мешканець Донеччини перебуває у розшуку.

Причиною є переховування від органів досудового розслідування за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) та за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ.

Вчора, близько 4-ї години, охоронці правопорядку помітили громадянина, який порушував комендантську годину. Під час перевірки документів згідно з інформаційними базами, патрульні встановили, що він перебуває у розшуку.

20-річний уродженець Донецької області розшукується за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Третього громадянина інспектори виявили на вулиці Братів Міхновських, близько 16-ї години. 32-річний мешканець Луганщини переходив дорогу у невстановленому місці. Згідно з інформаційними базами, патрульні встановили, що він перебуває у розшуку від квітня 2022 року.

Причиною розшуку чоловіка — ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного стану) ККУ.

Читайте також: у Львові переселенець обікрав майстерню суші

Громадян патрульні супроводили у відділок поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт