У Львові за пів дня п’яні і «обкурені» водії скоїли три ДТП (ФОТО)

Через неадекватних водіїв постраждали люди

У Львові лише за пів дня троє нетверезих водіїв стали учасниками автопригод, повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Вчора вдень на вулиці Городоцькій, водій, керуючи автомобілем «Renault Kangoo» не дотримався безпечної дистанції й здійснив зіткнення з транспортним засобом «Kia Sportage».

Прибувши на місце виклику, інспектори виявили у винуватця ДТП очевидні ознаки алкосп’яніння. Він погодився пройти перевірку з допомогою приладу «Drager». Результат — 3,64 проміле. Це перевищує допустиму норму у 18 разів.

Вчора, близько 19-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП між транспортними засобами «Skoda Superb», «Citroen Berlingo» та автомобілем «Honda Civic» на вулиці Кульпарківській. Внаслідок автопригоди, 33-річного водія останньої шпиталізували.

Під час перевірки львів’ян у медичному закладі у 36-річного водія «Skoda Superb» підтверджено стан наркотичного сп’яніння. Автівки вилучили на штрафмайданчик.

Щодо третього випадку, 29-річний водій на автомобілі «Chevrolet Aveo», рухаючись у напрямку вулиці Стрийської не впорався з кермуванням та здійснив наїзд на бордюр, а в подальшому в дерево. Внаслідок ДТП, госпіталізували пасажира.

Як повідомлялося, у Львові водій «під кайфом» скоїв потрійну ДТП.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також