У Львові закривають на ремонт ще одну ділянку вул. Шевченка: зміни у русі громадського транспорту

Схема об’їзду

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У п’ятницю, 16 вересня, на ремонт закриють ще одну ділянку вул. Шевченка — від будинку № 60 до вул. Ярослава Мудрого.

Як повідомили у ЛМР, на час виконання робіт міські автобуси № 17 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

«Об’їзд ремонтованої ділянки здійснюватиметься по вулицях Клепарівська–Золота–Єрошенка у двох напрямках», — поінформували в управлінні транспорту ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», зараз в районі перехрестя вулиць Шевченка–Яцкова тривають роботи з підключення інженерних мереж. «Далі тут виконуватимуть дорожні роботи та відкриють це перехрестя для руху транспорту», — зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Як зазначається, проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Ілюстрація: ЛМР

Як повідомлялося, у Львові відкриють для руху частину відремонтованої вулиці Шевченка.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також