У Львові запрацює перший в Україні банк їжі для потребуючих (фото)

8
8

Продукти з супермаркетів, термін придатності яких завершується, безкоштовно роздаватимуть потребуючим людям. Продоволючий банк працюватиме на вул. Кульпарківській, 158. Про це інформується на сторінці «Тарілки» у соцмережі «Facebook».


Для отримання продуктового набору необхідно обов’язково та завчасно пройти реєстрацію за номером телефону +380 67 00 64 720.


Для реєстрації потрібен паспорт, посвідчення пільгової категорії населення та контактний номер телефону.


Після реєстрації відвідувач може отримати стільки продуктів, скільки поміщається у спеціальну торбинку «Тарілки».


Відвідувач отримує набір із тих продуктів, які надійдуть цього дня.


Розпочне роботу продовольчий банк «Тарілка» з 9 серпня цього року у Львові.


Щоб скористатися послугами банку необхідно дотримуватися таих правил:


"1. Реєстрація. Для отримання продуктового набору необхідно обов'язково та завчасно пройти реєстрацію за номером телефону +380 67 00 64 720. Для реєстрації потрібен паспорт, посвідчення пільгової категорії населення та номер телефону, за яким волонтери будуть з Вами контактувати. Отримати продуктовий набір можна буде у визначений день та час, про який волонтер повідомить завчасно по телефону. Якщо Ви не зможете додзвонитися за вищевказаним номером — не хвилюйтеся. Наші волонтери обов’язково перетелефонують Вам, як тільки у них з’явиться вільна хвилина.


2. Продуктовий набір. Після реєстрації відвідувач може отримати стільки продуктів, скільки поміщається у спеціальну торбинку «Тарілки». Продуктовий набір формує волонтер безпосередньо у банку. Відвідувач отримує набір із тих продуктів, які надійдуть цього дня.


3. Культура візиту до Тарілки. Просимо дотримуватись живої черги і поваги один до одного та волонтерів «Тарілки». Вхід у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння заборонено. Заборонено відвідування продовольчого банку без захисної маски. На вході у приміщення необхідно пройти безконтактне вимірювання температури, а також помити та продезінфікувати руки. Після цього відвідувач має показати волонтеру посвідчення пільгової категорії населення", — повідомляють організатори.


varta1.com.ua: Новини