У Львові запустять безоплатну пересадку у всьому громадському транспорті

З 1 липня у тестовому режимі

фото: ЛМР / ФБ

З наступного тижня у всьому громадському транспорті Львова запрацює пересадка: що це таке та як вона працюватимерозповідає депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

З 1 липня у тестовому режимі у Львові запустять безоплатну пересадку у всьому громадському транспорті. Йдеться про можливість здійснити пересадку на інший автобус, трамвай чи тролейбус впродовж 40 хвилин після першої валідації без додаткової оплати.

Така послуга буде доступна для власників міської картки ЛеоКарт.

Як це працюватиме?

Пасажир заходить у будь-який транспорт, валідується і має 40 хв, аби пересісти у наступний транспортний засіб. Зайшовши в інший автобус, трамвай чи тролейбус, ви знову маєте прикласти свою ЛеоКарт, але кошти вам спишуться як за одну поїздку.Тобто, всі поїздки зареєстровані не пізніше, ніж через 40 хвилин після першої валідації в першому транспортному засобі, тарифікуватимуться як одна і коштуватимуть всього 13 гривень. Немає обмежень, скільки пересадок фізично ви зробите, головне встигнути зробити це до 40 хвилин.

Час валідації пасажир може перевірити у салоні транспортного засобу

Читайте також: у Львові хочуть обмежити кількість пільгових поїздок в місяць для власників ЛеоКарт.

Для цього на валідаторі треба натиснути «Інформація про квиток» та прикласти ЛеоКарт до зчитувача у нижній частині пристрою. На екрані валідатора з'явиться інформація про час реєстрації поїздки. Якщо пересісти у другий транспорт, то при перевірці на екрані валідатора висвітиться також час першої реєстрації.

 

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук

Читайте також