У Львові затримали чоловіка, який за 19 тисяч євро взявся переправити військовозобов’язаного через кордон (ФОТО)

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою

У Львові правоохоронці затримали зловмисника, який організував незаконне переправлення через кордон військовозобов’язаного.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, за 19 тисяч євро 51-річний львів’янин взявся незаконно переправити чоловіка призовного віку через державний кордон України поза межами пунктів пропуску.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання коштів від «клієнта» у сумі 19 тисяч євро.

Читайте також: на Львівщині 30-річний чоловік пропонував хабар прикордонникам.

Затриманому слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Як інформує СБУ, «мова йде про 51-річного комерсанта з Львівщини, який забезпечував реалізацію маршрутів «нелегальних трафіків» для громадян призовного віку».

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також