У Львові затримали чоловіка, який за гроші відправляв чоловіків призовного віку за кордон (ФОТО)

Ось так наживався на забороні

У Львові поліцейські затримали «бізнесмена», який за 7000 доларів США реалізовував  «квиток» за кордон для чоловіків. Про це 9 травня повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

«Поліцейські, «бізнесмен» забезпечував чоловіків призовного віку пакетом документів. Фальсифіковані папірці дозволяли чоловікам безперешкодно виїхати за межі України. Вартість «квитка» становила 7000 доларів США», — йдеться у дописі.

Так, 7 травня, у Львові поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця затримання вилучили 7000 доларів США та копії з даними чоловіка для подальшого виготовлення необхідних документів для безперешкодного виїзду.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За скоєне фігуранту може загрожувати до 9-ти років ув’язнення.

Викрили нелегальний канал переправлення чоловіків через державний кордон до країн ЄС оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі поліції області.

Фото: Національна поліція України

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також