У Львові затримали грабіжників з Рівного та Волині

Двоє чоловіків на вулиці пограбували мешканця Городка

Фото: НПУ

8 травня, близько 20:00 год, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 26-річного мешканця міста Городок про те, що на нього напали двоє чоловіків. Зловмисники відібрали у нього рюкзак, у якому був ноутбук, інші гаджети, одяг, а також мобільний телефон, документи та гроші, після чого втекли.

Подія сталась на вулиці Городоцькій у Львові, при цьому один із нападників погрожував заявнику ножем, повідомляє Нацполіція Львівської області.

Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування та затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ними виявились 21-річний мешканець міста Рівне, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки, та мешканець Волинської області віком 26 років. Речові докази у них вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 28 — ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений групою осіб в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

varta1.com.ua: Новини

Ксенія Бурченко

Читайте також