У Львові затримали наркозбувача

Вилучили «амфетамін»

Фото: НПУ

У Львові викрили 22-річного львів’янина, який реалізовував психотропи.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 27 липня, поліцейські затримали львів’янина на вулиці Кошиця у Львові.

У ході огляду у нього було виявлено та вилучено два поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетатамін» вагою близько 100 грамів. Як встановили правоохоронці, зловмисник замовив «амфетамін» через месенджер «Telegram».

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання наркозбувача, правоохоронці виявили та вилучили ще кілька зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «амфетамін», зіп-пакети для фасування наркотиків, пристрої для їх вживання, електронні ваги, а також грошові кошти, отримані від протизаконної діяльності та інші речові докази.

Вилучене скеровано на експертне дослідження. Слідчі, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомлять наркозбувачу про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (yезаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюється канал надходження психотропних речовин, а також причетних до цього злочину осіб.

Фото: НПУ

Як повідомлялося, у Львові затримали скутериста з пакетиками наркотиків.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також