У Львові затримали підозрюваного у замаху на вбивство (ФОТО)

Чоловік жорстоко побив знайомого

Фото ілюстративне

У Львові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у замаху на вбивство знайомого. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

«Правоохоронці встановили, що затриманий жорстоко побив та вдарив лезом у шию колегу по роботі, з яким вони разом монтували сходи в квартирі, спричинивши йому важкі травми. Зараз поранений перебуває у реанімації», — повідомляють в поліції.

Так, 14 липня, 33-річний мешканець Луганської області, який тимчасово проживає у Львові, разом з 56-річним місцевим мешканцем проводили ремонт у квартирі в одному з будинків на вулиці Топольній — монтували сходи. Близько 15:00 год., між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого та завдав йому удару лезом у ділянку шиї, після чого втік з місця події.

Правоохоронці встановили місце перебування чоловіка та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також