У Львові затримали жінку, яку підозрюють у крадіжці з магазину техніки

Жінка крала товар

У четвер, 14 квітня, близько 17:30 год, з одного з магазинів техніки, розташованого на вулиці Городоцькій, у Львові, було викрадено товар на суму близько 1300 гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Особу жінки причетної до вчинення крадіжки встановили правоохоронці.

Нею виявилася 39-річна мешканки Львівщини

«Затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років», — повідомили в пресслужбі поліції.

Додамо, що на початку березня Верховною Радою України внесено зміни та доповнення до ст. 185 (крадіжка), ст. 186 (грабіж), ст. 187 (розбій), ст. 189 (вимагання), ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заподіяння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, згідно з якими ці діяння в умовах воєнного або надзвичайного стану будуть кваліфікуватися за ч. 4 та передбачатимуть максимальні покарання. Також посилено відповідальність за мародерство — за скоєння цього злочину в умовах воєнного часу передбачена відповідальність — позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена