У Львові затримали двох п’яних чоловіків, які напали на поліцейських

ed958d9-1--10-
ed958d9-1--10-

Слідчі Галицького відділу поліції повідомили 24-річному львів’янину та жителю Києва віком 39 років, котрі, перебуваючи у нетверезому стані, спричинили тілесні ушкодження правоохоронцям, про підозри у вчиненні злочинів. За скоєне їм загрожує покарання — до п’яти років позбавлення волі. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.


У суботу, 1 серпня, близько 18:20 год., екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області прибув за викликом на вулицю Валову.


«На місці події поліцейські виявили осіб, котрі перебували у нетверезому стані, порушували публічний порядок, поводились агресивно та нецензурно висловлювались. Під час встановлення осіб порушників, двоє з них напали на правоохоронців, спричинили їм тілесні ушкодження та пошкодили службовий планшет», — повідомили у поліції.


Слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 повідомили зловмисникам, 24-річному львів’янину та жителю Києва віком 39 років,  про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей — до п’яти років позбавлення волі.


Поліцейські затримали підозрюваних у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.


Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини