У Львові затримали командира взводу, який вимагав у військового 10 тисяч доларів за звільнення зі служби (ФОТО)

Правоохоронці викрили на корупції посадовця однієї з військових частин

Львів’янин вимагав у «клієнта»-військовослужбовця 10 тисяч доларів, пообіцявши вплинути на рішення військово-лікарської комісії щодо звільнення його з військової служби. Про це повідомили в ГУНП та СБУ у Львівській області.

За даними слідства, 31-річний командир взводу, використовуючи особистий вплив на лікарів одного з медзакладів Львова забезпечив виготовлення фіктивних документів.

За 10 тис. доларів США фігурант гарантував оформлення позитивного висновку ВЛК про непридатність до військової служби за станом здоров’я.

16 жовтня правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання частини обумовлених коштів від «клієнта» у сумі 2 тисячі доларів.

Фото: ГУНП та СБУ у Львівській області

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Читайте також: у Львові затримали податківця і двох правоохоронців, які «вибивали» гроші з медиків фабрикуючи проти них справи (ФОТО)

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також