У Львові затримали нетверезого водія, який збив обмежувальні стовпці (відео)

c4f5344d08e10875
c4f5344d08e10875

Уночі, 7 лютого, о 01:00 год., на перехресті вулиць Стрийська–Наукова, у Львові, автомобіль «Volkswagen» під час повороту зніс три стовпці і врізався в знак «Пішохідний перехід» на вулиці Науковій.


Про це інформують у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.


«Схоже, що водій не збирався викликати поліцію, адже попросив про допомогу водія, який проїжджав повз, аби зняти автомобіль зі стовпців. Не пощастило порушникові, адже, через 5 хвилин після скоєного, нагодилися патрульні. Львів’янин одразу почав заперечувати, що їхав, і сказав, що чекав маршрутку. Такі відмовки він підготував недарма, адже мав ознаки алкогольного сп’яніння», — йдеться в повідомленні.

Патрульні показали чоловікові відео з камер спостереження. Йому запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, з допомогою «Драгера», на місці або в медзакладі. Водій погодився поїхати в лікарню, але там не захотів здавати аналізи.


За висновками медиків, водій був нетверезий. Поліцейські склали на нього два протоколи: керування в стані сп’яніння та порушення ПДР, що призвело до ДТП. Справу передали до суду.


Автомобіль із місця пригоди забрав евакуатор.

[embed]https://www.facebook.com/lvivpolice/videos/2336388159986772/[/embed]

varta1.com.ua: Новини