У Львові затримали ромку, яка пограбувала перехожу: фото

Screenshot_4
Screenshot_4

У Львові оперативники карного розшуку викрили мешканку Закарпаття, причетну до крадіжки гаманця у перехожої, передає пресслужба поліції Львівщини.



Як встановили поліцейські, зловмисниця також перебуває у розшуку за подібні злочини, скоєні в Одесі.

22 липня, близько 16:30 год., на вулиці Городоцькій, у Львові, оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини викрили 28-річну мешканку міста Мукачево, Закарпатської області, причетну до крадіжки гаманця з наплічника у перехожої, 31-річної мешканки Миколаївського району. Зловмисниця заволоділа коштами у сумі 3000 гривень, 200 польських злотих та зарплатною карткою потерпілої.



За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групи осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання — арешт на термін від трьох до шести місяців, або обмеження волі на термін до п’яти років, або позбавлення волі на той самий термін.



Вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання їй запобіжного заходу. Також правоохоронці встановили, що жінка була оголошена у розшук співробітниками поліції Одеської області за скоєння майнових злочинів.

Фото: поліції

varta1.com.ua: Новини