У Львові затримали "закладчика" наркотиків (ФОТО)

ен56г
ен56г

У четвер, 19 серпня, близько 19:30 год, на вулиці Янева, у Львові, дільничні офіцери Львівського районного управління поліції № 2, спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України, побачили чоловіка, який поводився підозріло. Правоохоронці встановили особу перехожого — ним виявився 21-річний мешканець Запорізької області. З собою хлопець мав більше 30 згортків та зіп-пакет з речовинами, схожими на наркотичні. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.



Окрім згортків, які молодий чоловік мав при собі, поліцейські виявили неподалік 4 так звані «закладки» з наркотичними речовинами, а також ще 10 таких самих «закладок», які він встиг викинути, помітивши правоохоронців.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину та осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності затриманого.

varta1.com.ua: Новини