У Львові завдяки небайдужим людям затримали "закладчика" наркотиків (фото, відео)

енрегно
енрегно

У четвер, 8 квітня, завдяки небайдужим людям та працівникам поліції, вдалося на «гарячому» затримати чоловіка, який розповсюджував наркотики, так звані «закладки». Про це повідомили у спільноті громадських активістів, які боряться з розповсюдженням наркотиків "DrugHuntersLviv« у »Telegram".


Близько 13:00 год, патрульні поліцейські отримали виклик через лінію «102», про молодого хлопця який щось закопав на грядці для квітів біля прибудинкової території та через хвилину зробив фотографію. Подія сталася на вулиці Любінській.


Виклик одразу надійшов на планшет екіпажу який перебував поряд.


Екіпаж патрульних, який прибув на місце події, одразу зустрівся з заявницею, яка надала чіткій опис особи та напрямок його подальшого руху.



Орієнтування було передано всім патрулям Залізничного р-ну та почались пошуки невідомого молодого чоловіка.


Вже через декілька будинків, командирський екіпаж виявив схожого за описом молодика.
Останнього було зупинено і вказано, що він підпадає під опис чоловіка який можливо причетний до розповсюдження наркотичних речовин методом «закладки».


https://youtu.be/to_Hhv36W2g

Молодик розгубився та одразу перелякано повідомив правоохоронців, що має при собі «клади» в який знаходиться речовина «амфетамін» та розкладає їх в цьому районі.


На місце події прибули слідчі та експерт, в присутності двох понятих у молодика вилучено: 16 згортків в ізолюючій стрічці речовини «амфетамін».


Та ще чотири, які він вже встиг сховати в різні місця поблизу житлових будинків.


Молодику загрожує кримінальна відповідальність передбачена статтею 307 Кримінального Кодексу України.

varta1.com.ua: Новини