У Львові збільшилася кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки

В якому стані зараз потерпілі

Фото Варта 1

За даними управління охорони здоров’я Львівської міської ради, станом на 15:00, до медзакладів Львова звернулися 19 постраждалих внаслідок ранкових обстрілів міста. Трьох людей госпіталізували з різними травмами. Зараз вони у стані середньої важкості. Лікарі надають потерпілим усю необхідну допомогу. Про це повідомляє Львівська міська рада.

«Двох людей доставили каретою швидкої, решта звернулися до медиків самостійно. Усім постраждалим надали медичну допомогу. Станом на зараз 3 особи госпіталізовано. Вони перебувають у стані середньої важкості у відділеннях травматології, кардіотерапії та офтальмології.

Після надання допомоги 13-х львів’ян медики скерували на амбулаторне лікування, ще трьох людей зараз обстежують», – розповіла Марта Матюшко, керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

За словами лікарів, найважчу 69-річну пацієнтку з відкритим переломом руки невідкладно прооперували.

Читайте також: на місці ракетного удару у Львові запрацював виїзний ЦНАП

Нагадаємо, сьогодні Львів зазнав масової атаки російськими дронами і ракетами. Одна людина загинула. Окрім критичної інфраструктури, у місті кілька влучань по цивільних об'єктах. Найбільше постраждав один з дворів Сихівського району, загалом – близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). Для допомоги мешканцям постраждалих будинків з резервного фонду бюджету виділять 35 млн грн.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк