У Львові жінка через паливну кризу змінила авто на електросамокат і потрапила до лікарні

Українці шукають альтернативні шляхи пересування

Фото: Перше медичне об'єднання Львова

У Львові через здорожчання бензину жінка змінила авто на електросамокат і травмувалася.

Як повідомляє Перше медичне об’єднання Львова, 30-річна Лілія не впоралася із керуванням електросамокату і потрапила просто у відділення травматології лікарні Св. Луки Першого медоб’єднання Львова.

Ситуація із паливом в країні примушує українців шукати альтернативні способи пересування. Сім’я Лілії не виняток — придбали електросамокат аби зекономити на бензині. Але досвіду їзди — жодного, тому перед поїздкою на роботу вирішила трішки потренуватися. Як результат: при падінні нога потрапила під батарею самокату, яка розтрощила кістку жінки.

«У Лілі позаду вже операція із встановлення металевих конструкцій та титанових пластин, а попереду важка реабілітація. Ходити жінка зможе лише через 3 місяці, про самокат і думати не хоче. Тільки за тиждень випадків падіння із електросамокатів із важкими переломами у нашій лікарні вже 3.

Пацієнтці бажаємо швидшого одужання і закликаємо всіх бути вкрай пильними, пересуваючись містом електросамокатами або іншими двоколісними! Адже більшість травм стаються саме через необережність під час руху!», — зазначається у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також