У Львові зібрали рекордні 12 млн 530 тис грн на підтримку ЗСУ за вечір

У другу річницю створення 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України провели черговий благодійний аукціон з метою збору коштів на закупівлю 500 FPV дронів. Про це повідомив нардеп Ростислав Тістик.

Львівʼяни успішно перевиконали амбітну ціль.

Разом з Артуром Горбенком, Максимом Козицьким та Офіцерами і Солдатами зі словами подяки звернулись до наших найкращих військових.

"Вдячний за підтримку партнерам та друзям!

ТРЦ «Леоленд», Оптовий Ринок «Шувар», Regnо та Стоп Кукарача Пест Контроль. Народному депутату Максим Ткаченко та ГО «ВПО України», з ініціативи якого ми розпочали захід! Ruslan Hliadchenko за модерацію та організацію!

Окремо хочу подякувати за патріотичні пісні DZIDZIO та Олександр Пономарьов. Неймовірній Анні-Марії Герман. Бездоганна робота ведучого Юрій Горбунов!

Від імені нашого Центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ висловлюю безмежну подяку команді що організовувала та всім, хто посприяв із лотами, митцям і виробникам!

Дякую всім, хто підтримав!

І звичайно - щира вдячність та повага кожному, хто долучився до благодійного аукціону та зробив свій внесок у підтримку наших Героїв!

Дякуємо нашим найкращим та незламним ЗСУ за можливість жити!

Маємо за честь допомагати Вам нищити рсню!" - написав Ростислав Тістик.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також