У Львові змінено схему руху двох автобусних маршрутів

5aa
5aa

Від 28 січня, автобус № 5А розпочне курсувати за зміненим маршрутом — із пл. Різні до м. Винники. Крім того, з середи, 29 січня, буде змінено схему маршруту № 28. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, маршрут № 5А курсуватиме із пл. Різні до м. Винник за схемою:


  • пл. Різні–пр. Чорновола–пр. Свободи–пл. Міцкевича–пл. Галицька–пл. Соборна–вул. Винниченка–пл. Митна–вул. Личаківська–м. Винники (вул. Галицька–кільцева дорога–вул. Галицька)–вул. Личаківська–пл. Митна–вул. Винниченка–вул. Підвальна–пл. Данила Галицького–вул. Гонти–пл. Князя Ярослава Осмомисла–пл. Різні.


Крім того, з середи, 29 січня, буде змінено схему маршруту № 28.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, маршрут № 28 курсуватиме з Рудно до ТРЦ «Forum Lviv» за схемою:

  • смт Рудно (вул. Володимира Великого, вул. Огієнка, вул. Грушевського, вул. Наливайка–вул. Героїв Небесної Сотні)–кільцева дорога–вул. Городоцька–пл. Різні–пр. Чорновола–вул. Під Дубом (ТЦ «Форум»)–пр. Чорновола–вул. Городоцька–кільцева дорога–смт Рудно (вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Шевченка, вул. Івасюка)–смт Рудно (вул. Грушевського).


Як зазначають в ЛК АТП № 1, такі зміни дозволять скоротити інтервал руху на маршрутах № 5А та № 28, адже кількість автобусів на маршрутах зменшувати не будуть.

varta1.com.ua: Новини