У Львові змінили правила й тарифи на паркування

1467767
1467767

Депутати Львівської міської ради ухвалили рішення, яке передбачає зміну правил і вартості паркування у місті.

Таке рішення було ухвалено сьогодні, 20 лютого, під час пленарного засідання сесії. Ухвалу підтримали 33 депутати, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

З 1 березня буде п’ять зон паркування, і кожна з них матиме свій тариф.

Відтак у 1-й зоні паркування:

На спеціально обладнаних майданчиках для паркування — у розмірі 0,075 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

На відведених майданчиках для паркування — у розмірі 0,06 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 2-й зоні паркування — у розмірі 0,05 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 3-й зоні паркування — у розмірі 0,03 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 4-й зоні паркування — у розмірі 0,02 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

У 5-й зоні паркування — у розмірі 0,03 відсотка мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством України на 1 січня податкового (звітного) року.

Також введено три типи абонементів для мешканців.

varta1.com.ua: Новини