У Львові знайшли та затримали збувача наркотиків (фото)

8шлд
8шлд

У понеділок, 21 вересня, під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили у 27-річного львів’янина наркотичні засоби. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Слідчі Шевченківського відділу поліції, спільно зі співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, викрили 27-річного львів’янина, причетного до збуту наркотиків.


Правоохоронці встановили, що зловмисник організував збут наркотичних речовин на території Шевченківського району міста Львова.


«Сьогодні, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у львів’янина речовини, схожі, на наркотичні засоби «метадон» та «канабіс», а також ваги, мобільний телефон та інші речові докази.
Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», — йдеться у повідомленні.


Триває досудове розслідування, відкрите за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальне покарання, передбачає санкцією статті — позбавлення волі на термін до восьми років.


Досудове розслідування триває.


varta1.com.ua: Новини