У Львові чоловік побив правоохоронців, які розбороняли бійку

5d0248f3df0f1-1106663-patrulni-ryatuvali-cholovika-yakogo-zvodili-sudomi
5d0248f3df0f1-1106663-patrulni-ryatuvali-cholovika-yakogo-zvodili-sudomi

У понеділок, 30 листопада, у Львові 30-річний чоловік наніс тілесні ушкодження патрульним. За скоєне львів’янину загрожує покарання — до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Близько 20:50 год., під час несення служби, екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області помітив бійку між двома чоловіками, що відбувалась на проїзній частині вулиці Володимира Великого у Львові.




«Під час припинення правопорушення один із учасників події поводився агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців та намагався продовжити бійку. Поліцейські прийняли рішення доставити його у відділ поліції для встановлення особи. Тоді чоловік завдав кількох ударів правоохоронцям, спричинивши їм тілесні ушкодження. Співробітники Франківського відділу поліції встановили особу громадянина — ним виявився 32-річний львів’янин», — повідомили у поліції.


Проводиться досудове розслідування.


За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 3, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.



varta1.com.ua: Новини