У листопаді не відбудеться другий Саміт миру

Який був аннсований раніше

Анонсований раніше на кінець осені цього року другий Саміт миру у листопаді не відбудеться. Однак до листопада має бути готове усе для його подальшого проведення. Про це розповіла радниця глави Офісу президента Дарія Зарівна, команда якої відповідає за підготовку та ключові документи конференцій у коментарі виданню "Телеграф".

Наразі тривають конференції щодо кожного пункту "Формули миру".

Проведення другого Глобального саміту миру в останній місяць осені-2024 не відбудеться, але вже до листопада мають бути завершено підготовку до початку його організації.

За словами Зарівної, наразі ця робота активно триває, зокрема, проходять конференції щодо кожного пункту "Формули миру".

"У листопаді Другий саміт миру ще не відбудеться. Але все для його підготовки вже має бути готово. Поки що проходять тематичні конференції по кожному пункту Формули, які закінчуються прийняттям комюніке. Основні положення цих комюніке стануть основою для майбутнього мирного плану Другого саміту", — повідомила радниця глави ОПУ.

Остання тематична конференція запланована на 30-31 жовтня у Канаді, вона буде присвячена гуманітарним питанням: звільненню військовополонених, цивільних заручників та поверненню дітей.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі