У Маріуполі чоловік сокирою розтрощив супермаркет (відео)

photo5190825512224797549
photo5190825512224797549

У Маріуполі в одному з супермаркетів «АТБ» 35-річний чоловік із сокирою розгромив каси і прилавки магазину, після зауважень продавців на адресу його дружини. Вона відмовилася надягати маску.

Як стало відомо, чоловіка в момент погрому супроводжувала жінка та ще одна людина, яка знімала на відео те, що відбувається.

Незабаром чоловіка затримав спецзагін поліції. Як повідомляє пресслужба правоохоронців, зловмисником виявився місцевий житель, який в кінці 2020 роки вже громив магазин — від нього тоді вимагали надіти маску, але він почав лаятися і трощити прилавки.

У ході досудового розслідування поліцейські провели обшук за місцем мешкання підозрюваного та виявили гвинтівку, помпову рушницю, муляж гранати, шаблю, канабіс, а також знаряддя вчиненого ним злочину — сокиру. Окрім вчинення хуліганських дій, фігуранта притягують до відповідальності ще за двома статтями Кримінального кодексу.

Наразі, проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296). Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. За старим епізодом йому загрожувало до 5 років.

Відео, яке зняли та опублікували після інциденту, містить нецензурну лексику.



https://youtu.be/Hul4hEGajmE

varta1.com.ua: Новини